Villa verkopen Londerzeel


Gespecialiseerd in regio

Persoonlijke begeleiding

Vrijblijvend advies 

Wilt u uw villa verkopen in Londerzeel ? Zoekt u daarvoor de geschikte makelaar die ervaring heeft met het verkopen van vastgoed in Londerzeel en omstreken? Dan zit u bij Immo Rottiers op de juiste plek. Wij focussen ons op de nabije regio van Londerzeel en hebben reeds veel verkopen succesvol kunnen afronden.

 


Wilt u uw villa verkopen in Londerzeel?


Contacteer ons nu

 

Uw villa verkopen met een gepersonaliseerde strategie in Londerzeel

 

Naast instapklare appartementen en huizen, verkopen wij in de regio van Londerzeel ook villa’s. Villa’s vragen een specifieke aanpak bij het verkopen. Ons aanbod aan vastgoed en onze recente succesvolle verkopen tonen echter dat wij deze aanpak onder de knie hebben. Na een waardebepaling maken wij een marketingplan specifiek voor uw villa die u wenst te verkopen in Londerzeel. Op die manier zien alle potentiële kopers in de regio van Londerzeel dat uw villa te koop staat. Dankzij onze persoonlijke werkwijze kan u zeker zijn dat u regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de evolutie van het verkoopproces.

 

Maak een afspraak bij onze makelaar

 

Ons immokantoor in Londerzeel specialiseert zich in het verkopen en verhuren van vastgoed in de regio. Een villa verkopen in Londerzeel is dan ook de geknipte job voor onze makelaar. Samen met u bespreken we de sterke punten van het pand en zoeken we de juiste koper. Bel naar 052/62 00 30 of stuur een e-mail naar tommy@immorottiers.be om een afspraak vast te leggen.