Corona-update: Immo Rottiers opent opnieuw de deuren onder strikte voorwaarden: Uitsluitend op afspraak en max. 1klant per 10 m². Plaatsbezoeken en schattingen kunnen (in overleg met de eigenaar) doorgaan indien niemand anders in het pand aanwezig is.
NIEUW TE KOOP IN HUMBEEK GERENOVEERDE HOB-WONING MET PRACHTIGE TUIN EN GARAGE
NIEUW TE KOOP IN CENTRUM OPWIJK: ZEER RUIM DUPLEXAPPARTEMENT (137M²) MET 4 SLAAPKAMERS
NIEUW TE KOOP IN LONDERZEEL: ALLEENSTAANDE RUIME WONING MET HANDELSRUIMTE OP EEN FANTASTISCH PERCEEL VAN BIJNA 3000M²! BOUWJAAR 1983
NIEUWBOUWPROJECT 'NIEUW LONDERZEEL' NOG SLECHTS 3 VAN DE 11 APPARTEMENTEN ZIJN BESCHIKBAAR EN DUS 80% VERKOCHT! GELEGEN NABIJ CENTRUM LONDERZEEL (LIFT AANWEZIG) MET TUIN/TERRAS, ZONNEPANELEN, AUTOSTAANPLAATSEN
TE KOOP IN ST. JOZEF LONDERZEEL, RUIM APPARTEMENT (130M²) MET 3 SLAAPKAMERS, LIFT EN TERRAS.
IN OPTIE TE LONDERZEEL: UITZONDERLIJK VASTGOED MET CAFÉ EN WOONST, HANDELSPAND, 2 APPARTEMENTEN EN 5 GARAGES.
IN OPTIE TE CENTRUM MALDEREN: Ruime woning (200m²) met handels- of praktijkruimte en atelier (220m²) bouwjaar 1997, met meerdere garages/magazijn, een groot zonneterras en tuintje.
VERKOCHT TE LONDERZEEL: UITSTEKEND GELEGEN ALLEENSTAANDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN OP EEN MOOI PERCEEL VAN 1156M².
VERKOCHT TE LONDERZEEL: PRACHTIGE HOB-WONING (2015) MET 3 SLAAPKAMERS, GARAGE, TUIN / TERRAS EN EEN RUSTIGE MAAR CENTRALE LIGGING.

Vind jouw droomhuis.

Immo Rottiers, mijn droom, mijn begin, jouw vastgoedspecialist in Londerzeel, Kapelle o/D BOS en omstreken.

Immo Rottiers, een vastgoedkantoor met ambitie. 
Tommy Rottiers, een vastgoedmakelaar met ondernemingszin.

Gevestigd in Londerzeel en uw partner voor de verkoop en verhuur van woningen, appartementen, gronden,…. in Londerzeel, Kapelle o/d Bos en omstreken.

> 8 jaar ervaring: in 2012 de eerste stappen gezet in de vastgoedsector. Vandaag volop bezig met het uitbouwen van mijn eigen kantoor.

> 250 verkopen / verhuren: met meer dan 250 verkopen en verhuren hebben we al vele mensen gelukkig kunnen maken. Een tevreden klant, daar gaan we iedere dag voor.

Uw huis (ver)kopen? Vastgoedadvies nodig? Bel gerust even op 052/62 00 30 of mail naar tommy@immorottiers.be

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons