Over Ons

Lokaal en regionaal

Immo Rottiers is een vastgoedkantoor met ambitie, maar bovenal met de voeten in lokale grond. Met zijn kantoor in het hart van Londerzeel gelooft Immo Rottiers in een lokale aanpak. Want een grondige kennis van jouw regio staat aan de basis van een succesvolle verkoop/aankoop.

Immo Rottiers is dus jouw partner voor de verkoop en verhuur van woningen, appartementen, gronden, specifiek vastgoed zoals villa's en hoeves,….in Londerzeel, Kapelle op den Bos en omstreken.

Passie en gedrevenheid

Alles wat we doen, doen we met een brandende passie voor het vak. Na acht jaar ervaring is deze passie dan ook groter dan ooit. En dat merken onze klanten. Een tevreden klant, dat is onze prioriteit.

We staan garant voor een persoonlijke begeleiding doorheen het volledige proces van jouw transactie. Je wordt van de waardebepaling tot notariële akte steeds bijgestaan door éénzelfde persoon. 

Kennis, ervaring en professionaliteit

Door de verkoop en verhuur van meer dan 350 woningen, handelspanden, appartementen en gronden in de ruime omgeving van Londerzeel en Kapelle op den Bos, kan je rekenen op de nodige expertise en ervaring.

Voortdurende opleidingen en bijscholingen zorgen ervoor dat we steeds vinger aan de pols houden in deze snel veranderende markt. Op die manier zorgen we ervoor dat verkopers en kandidaat-kopers steeds bij Immo Rottiers terecht kunnen met hun vragen.

Ons doel is om steeds een lange termijn relatie op te bouwen, gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit.