Immo Londerzeel


Gespecialiseerd in regio

Persoonlijke begeleiding

Vrijblijvend advies 

Immo Rottiers, een vastgoedkantoor in Londerzeel, wordt vakkundig geleid door Tommy Rottiers. Zoekt u een makelaar voor uw vastgoed in Kapelle-op-den-Bos of Londerzeel? Wij staan voor u klaar! Ontdek waarmee wij u allemaal van dienst kunnen zijn als vastgoedmakelaar in de regio van Kapelle-op-den-Bos.

 


Maak snel een afspraak om uw pand te verkopen of uw droomwoning te kopen


Contacteer ons nu

 

Immo met vastgoedmakelaar gespecialiseerd in regio Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos

 

Immo Rottiers wordt graag uw makelaar voor de verkoop en verhuur van al uw vastgoed in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omstreken.

 

Als vastgoedmakelaar in de regio van Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos verhuren en verkopen wij:
• Huizen
• Appartementen
• Kantoren en ander commercieel vastgoed
• Opbrengsteigendommen
• Garages
• Gronden

 

Waarom onze makelaar perfect is voor uw immo in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omgeving

 

Als vastgoedmakelaar heeft Immo Rottiers uit Londerzeel al meer dan tien jaar ervaring in de regio rond Kapelle-op-den-Bos. In 2012 begonnen wij in de vastgoedsector en nu tien jaar later ben ik druk bezig met het uitbouwen van mijn eigen kantoor. Immo Rottiers is een makelaar die u een persoonlijke aanpak garandeert. We hebben al meer dan 350 panden succesvol verhuurd of verkocht en minstens zoveel mensen gelukkig gemaakt. Wij gaan iedere dag voor een tevreden klant!

 

Vastgoedmakelaar in Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos

 

Onze makelaar is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van vastgoed in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omstreken. Wij bieden u een vrijblijvende schatting aan voor al uw vastgoed. Immo Rottiers is trots op zijn persoonlijke aanpak voor elk dossier. Elk pand, of het nu om een instapklaar appartement in Londerzeel of een villa in Kapelle-op-den-Bos gaat, krijgt een eigen specifiek ontwikkeld marketingplan. Als vastgoedmakelaar in regio Londerzeel en Kapelle-op-den-bos staan we al jarenlang bekend om onze passie bij het (ver)kopen van immo.

 

Maak snel een afspraak bij onze makelaar in regio Kapelle-op-den-Bos

 

Wil u graag uw huis, appartement of grond verkopen? Heeft u advies van een gespecialiseerde vastgoedmakelaar nodig over vastgoed in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omstreken? Zoekt u uw droomwoning? Maak dan snel een afspraak via ons contactformulier en kom langs op ons kantoor!