Grond verkopen Londerzeel


Gespecialiseerd in regio

Persoonlijke begeleiding

Vrijblijvend advies 

Heeft u een grond die u met behulp van een makelaar wil verkopen in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omstreken? Bij Immo Rottiers helpen wij u graag verder. Als ervaren makelaar in de regio Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos is de verkoop van uw grond in Kapelle-op-den-Bos en Londerzeel in goede handen. Dit kan zowel om een bouwgrond als een bosgrond of landbouwgrond gaan. Een grond verkopen met Immo Rottiers uit Londerzeel als makelaar staat gelijk aan een stressvrije verkoop.

 


Hebt u een grond die u wilt verkopen in de regio van Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos?


Contacteer ons nu

 

Professionele begeleiding bij het verkopen van uw grond in regio Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos

 

Ons kantoor is gevestigd in Londerzeel en heeft doorheen de jaren al heel wat verkopen succesvol afgerond. Een bouwgrond verkopen in de regio van Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos is dan ook de geschikte job voor ons. We zitten eerst samen met u om de prijs te bepalen van de bouwgrond die u wil verkopen. Daarna gaan we aan de slag met een persoonlijke marketingcampagne om zoveel mogelijk potentiële kopers aan te spreken. Met ons als makelaar kan u er zeker van zijn dat alles zal gebeuren om uw grond in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omgeving zo snel mogelijk te verkopen!

 

De perfecte makelaar voor het verkopen van uw grond in Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos

 

Als lokale vastgoedmakelaar in Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos en omgeving kan Immo Rottiers u een persoonlijke en vakkundige aanpak verzekeren. Naast de verkoop van bouwgronden in Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos kan u bij ons uiteraard ook terecht voor de verkoop van woningen en appartementen in Kapelle-op-den-Bos en omgeving.

 

Maak een afspraak om alles rond het verkopen van uw grond te bespreken

 

Wilt u graag meer informatie rond het verkopen van uw grond met een makelaar in de omgeving van Londerzeel en Kapelle-op-den-Bos? Bel ons snel op 052/62 00 30 of stuur een e-mail naar tommy@immorottiers.be om een afspraak te maken.

 

Wilt u bovendien op de hoogte blijven van ons vastgoed aanbod in de regio? Dan kan u zich inschrijven op onze website zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwe panden.